Litteraturfestivalen «Reine Ord»

på Reine ferier i 2018 sitt 10 års jubileum. Det betyr en festival med spesielt utvalgte forfattere. Minst en forfatter fra alle årene festivalen har eksistert blir invitert, og programmet får dermed et stjernelag: Du får oppleve Herbjørg Wassmo, Kjartan Fløgstad, Julien Barnes, Mustafa Can, Anne B Ragde og Roy Jacobsen m. flere.

I tillegg til et spennende litterært program blir rammen rundt festivalen unik. Naturen og lyset er fantastisk i Lofoten på denne tiden, og stedet Reine er noe for seg selv med sine fjell, fjorder, småhus og rorbuer. Bli med å opplev alt sammen!

Foreløpig program:

7/6 (torsdag) går SAS-flyet fra Gardermoen kl 10 50  til Bodø. Der spiser vi, tar en kopp kaffe og rusler litt rundt før vi kl 15 00 tar fergen til Moskenes. Derfra blir det felles transport til rorbuene på Reine.

På ettermiddagen ca kl 15 00  begynner foredragene, og dagen avsluttes med en konsert i Reine kirke.

På lørdag blir det foredrag hele dagen fra kl 11 00 til kl 18 00. 

10/6 (søndag) har vi formiddagen til egen disposisjon Vi reiser på ettermiddagen med felles transport til Moskenes hvor vi tar ferge tilbake til Bodø.

Avreise med SAS fra Bodø kl 19 35 Ankomst 21 00 på Gardermoen

Rorbuene har bad og dusj innvendig.

Per dags dato er det ingen fellestransport til og fra Gardermoen. Dette vil vurderes i forhold til hvor mange som melder seg på.

(Måltider lunsj og middag for fredag og lørdag vil også bli planlagt i forhold til hvor mange som melder seg på.) Ev tillegg

PRISEN FOR DETTE ER KUN   6650 kr

BETALINGSFRIST  for depositum på kr 3000 er den 20. NOVEMBER  2017. Beløpet betales til vår konto 5122 06 01890. Innen 1. mai 2018 betales den resterende summen på 3350 kr.

Arrangementet er nå fulltegnet!

Dette er inkludert i prisen; Fly Oslo Gardermoen-Bodø t/r, overnatting 3 netter i delt rorbu/rom (maks 2 i hvert rom),ferge Bodø-Moskenes t/r ,transport Moskenes-Reine Rorbuer t/r, 3 frokoster.

Velkommen med på tur!