Back to All Events

Marsmøte

Forfattere:

Jan Mehlum
Heidi Linde

Jan Mehlum
Foredrag om kriminallitteratur.

Kriminalromanen - ren underholdning, litterært prosjekt eller kritisk blikk på samfunnet”

Heidi Linde
Heidi Linde skriver romaner, barnebøker og ungdomsbøker. Hennes siste roman Talte dager utkom i 2018.

“Talte dager er en bok om godheten og ubarmhjertigheten i de relasjonene vi bygger livet på, og om hvordan små ting kan få uoverskuelige konsekvenser. Før man vet ordet av det, er det for sent å si unnskyld.

Liv Karin mister besinnelsen overfor tenåringsdatteren Kaja, uten å vite at de stygge ordene som faller mellom dem, skal bli de aller siste. Med stor varme og innsikt i menneskers følelser skildrer Heidi Linde Kajas fire siste dager gjennom et flettverk av historier og skjebner. Den unge legen Jonas som prøver å komme seg videre etter en fatal feilvurdering på Legevakta, Ivan som gikk et skritt for langt, studenten Ingeborg som forsker på innsattes tilværelse bak murene, og ungjenta Lykke som endelig har funnet sin ukjente far, men som må innse at han ikke har noe ønske om å bli funnet. Alle disse får på sin måte betydning for hvordan det går med Kaja.” Gyldendal norsk forlag
  

Later Event: April 24
Aprilmøte