Back to All Events

Februarmøte

Årsmøte

Heidi Gjermundsen Broch og Terje Norum
tolker Inger Hagerup

Ellen Wisløff,
lyrikk

I tillegg til årsmøtet i kveld, byr vi på et fint litterært program:

Ellen Wisløff var vellykket redaktør for damebladet KK. Da livet hennes tok en ny vending, ble lesning av dikt en trøst og samtidig en begynnelse til noe helt nytt. Nesten daglig formidler Ellen Wisløff klassikere så vel som helt nye dikt via Instagram. Hun forteller om hvorfor dikt betyr så mye for henne og om suksessen med de hittil fire diktantologiene hun har vært med på å gi ut. I kveld blir du inspirert til å lese mer lyrikk!

Inger Hagerup er definitivt en av våre mest avholdte poeter. I kveld får vi oppleve diktene hennes på en ny måte, i det musikeren Terje Norum har satt melodier til et utvalg. Sangene framføres av «vår egen» Heidi Gjermundsen Broch, kritikerrost sanger og skuespiller som for lengst har slått gjennom på Oslos scener.  Her formidler hun på fremragende vis både det dype og det enkle i tekstene til Inger Hagerup akkompagnert av Terje Norum. 

Earlier Event: January 31
Januarmøte
Later Event: March 21
Marsmøte