Back to All Events

Novembermøte

Lisa Aisato

illustratør, forfatter og billedkunstner, bosatt på Hvaler.

I 2018 er hun aktuell med hele fire bøker:

Snokeboka er Lisa Aisato både forfatter og illustratør. Her tar hun oss med bak fasaden og avslører hva som kan gjemmeseg bak de voksnes perfekte fasade. 

I boka Til Ungdommen har Lisa Aisato illustrert Linn Skåbersfiktive monologer om den fine og vanskelige tiden fra barn til voksen. Tekstene er basert på intervjuer Skåber har gjort avungdom. 

”Teksten har en helt fantastisk illustrasjon, med disse mollstemte fargetonene og de overdrevne detaljene som er karakteristisk for Aisato.

De to kler hverandre, med den samme blandingen av sødme, dybde og en skakk form for humor”. (Cathrine Krøger, Dagbladet)

Tambar på sykehus har Lisa Aisato illustrert Tor Åge Bringsværds historie om det sjarmerende trollet Tambar.

Snøsøsteren  er skrevet av Maja Lunde og illustrert av Lisa Aisato. Boka kommer ut på Kagge forlag i oktober. På forlagets hjemmeside skriver de om boka:

”Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens’ A Christmas Carol, H. C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall.

Det er snart julaften, som også er dagen Julian blir 10 år. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer i peisen. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde og Julian tenker at jula rett og slett er avlyst. Så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i, og hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp?”Cicignon salongorkester med solist

Syvmannsorkesterets repertoar er hentet fra den gamle sangskatten, og med seg på scenen har de denne gangen Eva Iselin Erichsen, en av Fredrikstads beste sangerinner. Sammen fremfører de et variert og koselig program der mange nok vil nynne med – som «Hva var vel livet uten deg»,  «Fredrikstadpiken» og «En herre med bart». I tillegg presenterer orkesteret nyskrevne slagere. 

Cicignon salongorkester består av Per-Viggo Nilsen (fiolin), Jon Erik Lindberg (trompet), Kjell Jørgen Holbye (saksofon og fløyte), Heidi Kaspersen (cello) Thomas Roadnes (gitar), Arvid Bertheau Johannessen (piano) og Benjamin Nordling (bass). Alle melodier er arrangert av orkesterets medlemmer – og sammen kan de love alle en trivelig kveld.

Earlier Event: October 31
Oktobermøte
Later Event: January 30
Januarmøte